Vi lever i en stadig mer kompleks verden som kjennetegnes av splittelse, polarisering og økte motsetninger. Dermed blir det mer viktig enn noen gang å lære å respektere hverandre, anerkjenne ulikheter og innse at vi er gjensidig avhengige av hverandre.
Slik jobber vi
Viktige elementer i vår måte å jobbe med dialog på er gjensidig velvilje, åpenhet og nysgjerrighet. Ferdigheter vi øver på i dialogen er å lytte, møte med respekt, utsette vurderinger og uttrykke/utforske antakelser. Man kan få øye på mønstre i egen og andres tenkning, og man styrker muligheten til å se sammenhenger og ulike perspektiver på et gitt tema.
I vår metodikk kobler vi det vitenskapelige med det emosjonelle og intuitive, og skaper et verktøy for nytenkning på tvers av faggrenser. Vi arbeider for å fremme verdiene likeverd, inkludering og respekt. Fokuset er på gruppen og å skape et rom for det som vil og må frem for økt forståelse.
Hva er dialogmaraton?
I Dialogisk lederskapsprogram og Dialog i praksis sitter som regel deltakerne dialog i omkring 2-4 timer. Mange har ytret et ønske om mer tid til dialogen. Vi ønsker å utvide dialogens mulighetsrom med et heldags dialogmaraton. Dialogen følger ellers formen som Flux bruker i sine dialoger, med enkle øvelser som er relevante for formålet.
Dette er for deg som:
- Er nysgjerrig på hvordan en lengre dialog kan utfolde seg
- Jobber med mennesker eller grupper og ønsker flere verktøy
- Ønsker større innsikt omkring hvordan dialog kan føre til mer fruktbar kommunikasjon
- Større selvinnsikt omkring hvordan du selv interakterer med og påvirker omgivelsene
Praktisk informasjon:
Tid: Søndag 27. oktober 11.00–18.00
Sted: Frognerveien 35b
Pris: 850,– (+ billettavgift)
Ledere: Jeanett Andrea Søderstrøm og Tom Rysstad
Påmelding ved å sende mail til flux@flux.no
Avbestillingsfrister: Ved avbestilling senest 9. mai vil fullt beløp refunderes. Ved avbestilling etter 9. mai, vil beløpet ikke refunderes.